Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Харчування
ОЗДОРОВЧІ СИСТЕМИ
Ознайомлення з поняттям і елементами оздоровчих систем, системами харчування і складовими фізичної форми. На цей тренінг можна запросити батьків, які можуть долучитися до презентації національних оздоровчих систем і страв національної кухні.
1Здоров'я в сім'ї
Виховний захід розроблений для учнів 1 класів, в якому містяться цікаві вірші, ігри та завдання. Його можна легко підкорегувати для учнів 2-4 класів.
0Їжте на здоров'я
"Їжте на здоров'я. Вибір корисних для здоров'я продуктів" 2 клас
0ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ. ПРАКТИЧНА РОБОТА. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ЇХНІМ МАРКУВАННЯМ (УРОК 9)
ознайомлювати учнів із причинами харчових отруєнь; збагачувати знання про основні правила харчування; розвивати вміння та навички само- і взаємодопомоги при харчових отруєннях; виховувати бережливе ставлення до свого здоров'я.
0Конференція з питань профілактики неінфекційних захворювань в Україні
30-31 березня у Києві за підтримки МОЗ України, НАМН України, МОН України, Швейцарського агентства з питань розвитку та співробітництва, Європейського регіонального бюро ВООЗ, Бюро ВООЗ в Україні пройшла наукова конференція з міжнародною участю «Запровадження Національного плану дій щодо неінфекційних захворювань відповідно до стратегії «Здоров’я – 2020: Європейська політика здоров’я і благополуччя», в ході якої було презентовано Національний план дій з імплементації та реалізації програми Європейського Союзу «Європейська стратегія здоров’я - 2020» щодо неінфекційних захворювань на період до 2020 року. Учасники конференції обговорили основні стратегічні напрями профілактики і контролю неінфекційних захворювань (НІЗ) та фактори ризику їх поширення, зокрема - питання профілактики НІЗ та зміцнення здоров’я у школах, моніторингу та інформації в боротьбі з НІЗ, міжсекторального підходу та ролі неурядових організацій для...Тематика: Харчування, Алкоголь, Надлишкова вага , Недостатня рухова активність, Серцево-судинні захворювання, Тютюн0Що стається із сендвічем в шлунку
Чізбургер помістили в соляну кислоту - основний компонент шлункового соку, завдяки якому відбувається травлення.
0Всесвітній день здоров'я 2015: «Безпека харчових продуктів»
Проблема навіть не у кількості, а в якості продуктів харчування 7 квітня 1948 року була заснована Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), її призначення – займатись усіма питаннями, пов'язаними зі здоров'ям людства. Починаючи з 1950 року, 7 квітня стали відзначати як – Всесвітній день здоров'я. Кожного року це свято присвячене певній темі. Тема Всесвітнього дня здоров'я у 2015 році – «Безпека харчових продуктів», а проходитиме він під гаслом "Від ферми до тарілки – зробити продукти харчування безпечними!». У ВООЗ підрахували: через неякісні продукти харчування у світі щороку помирає 2 млн. людей. Всюдисущі бактерії, віруси і паразити, хімічні і радіоактивні речовини, які потрапляють у наш організм з їжею, можуть спровокувати понад 200 захворювань — від діареї до раку! Більшості українців якісні та корисні продукти харчування — не по кишені. За статистикою, середньостатистична...
0Корисні підказки. Імунітет
Що таке імунітет, як його укріпляти.Вид розробки: Відеоматеріали0
Тематика: Управління стресом, Харчування, Рух та загартування, Режим дняОсновные принципы здорового питания
Не существует ни чудесных продуктов питания, ни чудесных диет. За последние десятилетия основные принципы здорового питания на самом деле практически не менялись.
0Мифы о питании
Достоверные факты о пищевых продуктах, добавках и привычках.
0