Актуальные темы: Електронні версії підручників ЗБД
|
Навчально-методичне забезпечення інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут»
|
Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Полезные ссылки
Поиск среди 3718 разработок
Физическое здоровье

КРАСА І ЗДОРОВ’Я
Формування цілісного уявлення про красу як гармонію фізичного, психологічного та соціального благополуччя людини.
0
ОЗДОРОВЧІ СИСТЕМИ
Ознайомлення з поняттям і елементами оздоровчих систем, системами харчування і складовими фізичної форми. На цей тренінг можна запросити батьків, які можуть долучитися до презентації національних оздоровчих систем і страв національної кухні.
1
БЕЗПЕКА ХАРЧУВАННЯ
Визначення негативного впливу незбалансованого харчування на здоров’я. Тренінг уміння надавати невідкладну допомогу при харчових отруєннях.Вид разработки: Тренинги, Планы уроков0
Тематика: Сердечно-сосудистые заболевания, Избыточный вес, Первая помощь, Питание
КОСМЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ПІДЛІТКІВ
Мета - ознайомлення з особливостями функціонування шкіри у підлітковому віці, відпрацювання навичок догляду за шкірою і волоссям.
0
ШКІРА І ЗДОРОВ’Я
Мета - ознайомлення з функцією та будовою шкіри і головними чинниками, що впливають на її здоров’я, розвиток навичок здорового способу життя.
0
ОСОБИСТА ГІГІЄНА
Допомогти учням систематизувати знання правил особистої гігієни і розвивати відповідні практичні навички: догляду за руками, тілом, ротовою порожниною.
0
ПРОБЛЕМИ, СПРИЧИНЕНІ НЕПРАВИЛЬНИМ ХАРЧУВАННЯМ
Дослідити проблеми, які можуть виникнути через неправильне харчування. Вчити учнів запобігати харчовим отруєнням та відпрацьовувати вміння розпізнавати симптоми харчових отруєнь і надавати невідкладну допомогу.Вид разработки: Тренинги, Планы уроков0
Тематика: Избыточный вес, Сердечно-сосудистые заболевания, Питание
ХАРЧОВИЙ РАЦІОН
Розкрити чинники, які впливають на формування харчових звичок, ознайомити з принципами раціонального харчування, відпрацьовувати уміння складати збалансований раціон.
0
ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ І ЗДОРОВ’Я
Ознайомити учнів з основними поживними речовинами, навчити відрізняти корисну їжу від тієї, що може зашкодити здоров’ю.
0
ХОЧЕШ ДОБРЕ ВЧИТИСЬ – ЗАГАРТОВУЙСЯ!
Мета тренінгу ознайомити учнів з принципами і методами загартовування. Застерегти від ризикованої поведінки в басейні та на льоду.
0


Дате


Предыдущие