Актуальные темы: Електронні версії підручників ЗБД
|
Навчально-методичне забезпечення інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут»
|
Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Полезные ссылки
Поиск среди 3718 разработок
Питание

ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ – СВІДОМИЙ ВИБІР КОЖНОЇ ЛЮДИНИ
формування навичок раціонального харчування; розвиток в учнів мотивації дбайливого ставлення до власного здоров’я; виховання в учнів культури харчування.
1
Харчування і здоров'я
Навчити дітей розрізняти корисну і шкідливу їжу, поступово привчати до правил раціонального харчування.
0
Йодована сіль - порятунок інтелекту нації
дана презентація розкриває проблеми йододефіциту та шляхи її вирішення.
1
ОЗДОРОВЧІ СИСТЕМИ
Ознайомлення з поняттям і елементами оздоровчих систем, системами харчування і складовими фізичної форми. На цей тренінг можна запросити батьків, які можуть долучитися до презентації національних оздоровчих систем і страв національної кухні.
1
БЕЗПЕКА ХАРЧУВАННЯ
Визначення негативного впливу незбалансованого харчування на здоров’я. Тренінг уміння надавати невідкладну допомогу при харчових отруєннях.Вид разработки: Тренинги, Планы уроков0
Тематика: Сердечно-сосудистые заболевания, Избыточный вес, Первая помощь, Питание
ПРОБЛЕМИ, СПРИЧИНЕНІ НЕПРАВИЛЬНИМ ХАРЧУВАННЯМ
Дослідити проблеми, які можуть виникнути через неправильне харчування. Вчити учнів запобігати харчовим отруєнням та відпрацьовувати вміння розпізнавати симптоми харчових отруєнь і надавати невідкладну допомогу.Вид разработки: Тренинги, Планы уроков0
Тематика: Избыточный вес, Сердечно-сосудистые заболевания, Питание
ХАРЧОВИЙ РАЦІОН
Розкрити чинники, які впливають на формування харчових звичок, ознайомити з принципами раціонального харчування, відпрацьовувати уміння складати збалансований раціон.
0
ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ І ЗДОРОВ’Я
Ознайомити учнів з основними поживними речовинами, навчити відрізняти корисну їжу від тієї, що може зашкодити здоров’ю.
0


Дате


Предыдущие