Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Мультимедійна презентація
ВИЧ В РОССИИ: НА РУБЕЖЕ МИЛЛИОНА
В то время, когда Украина демонстрирует успешный опыт преодоления эпидемии ВИЧ-инфекции в регионе Восточной Европы и Центральной Азии, ситуация в Российской Федерации продолжает ухудшаться. Отказавшись от эффективной первичной профилактики среди молодежи и уязвимых групп, правительство РФ игнорирует проблему ВИЧ/СПИДа, которая уже сегодня забирает жизни россиян наравне с дорожно-транспортными происшествиями. Академик Покровский озвучил следующие факты: типичный "клиент" центра СПИД – молодая женщина, вышедшая замуж и забеременевшая от своего мужа – единственного полового партнера.
1Вікові особливості учнів початкової школи
Мультимедійна презентація про вікові особливості учнів початкової школи.Вид розробки: Мультимедійна презентація0ВІЛ/СНІД - виклик людині і людству
Презентація про проблеми ВІЛ/ СНІДу. Розкриття понять "стигма", "снідофобія", "дискримінація". Законодавство України стосовно СНІДу.
0Властивості складних систем. Біосфера, основні положення вчення В.І. Вернадського про біосферу. Еволюція уявлень про роль і місце природи у житті суспільства.
розробка уроку з екології в 11 класі
1Володимирівський НВК "Успіх"
Опис Моделі превентивного виховання .
1Вплив на життєдіяльність техногенної небезпеки (хімічні забруднення)
Презентація.
0Вплив вищих цінностей на здоро'в я та успіх
презентація про дослідження Дарелла Франкена.
0Вплив на життєдіяльність біологічних небезпек: укуси комах та тварин
Вплив на життєдіяльнітьсть біологічних небезпек: укуси комах та тварин
0Вплив на життєдіяльність генно-модифікованих продуктів харчування
Красиві, глянцеві, великі, позбавлені будь-яких дефектів помідори, перці, полуниця та інші овочі і фрукти із великою ймовірністю можуть бути генетично модифікованими. У процесі дозрівання овочі та фрукти виділяють газ етилен, що прискорює їх в'янення. Геномодифіковані продукти містять ген, стійкий до етилену, що дозволяє плодам довго не псуватись та зберігати товарний вигляд.
0Вплив на життєдіяльність небезпечних геологічних процесів. Землетрус
Презентація та інтелектуальна карта.
0