Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Мультимедійна презентація
Дитина вдома.Побутові небезпеки.
Урок познайомить учнів із правилами небезпечної поведінки вдома; спонукає учнів до виконання правил поведінки вдома.
0Гигиена полости рта
рекомендации о правильном уходе за полостью рта.
2Гендерні аспекти епідемії ВІЛ/СНІДу
Презентація про прийняті у суспільстві гендерні стереотипи та їхній вплив на стосунки.
0Всё, что вы хотели узнать...
презентация для подростков о половых отношениях.
3Вредные привычки
Презентация о вреде курения, алкоголизма и наркотических веществ.Вид розробки: Мультимедійна презентація2
Тематика: Серцево-судинні захворювання, Онкологічні захворювання, Алкоголь, Тютюн, НаркотикиВредные привычки
Проблема вредных привычек является наиболее актуальной в наше время, и борьба с ними - это задача не только государства в целом, но и каждого отдельного гражданина. Необходимая профилактика вредных привычек и чем раньше мы ее начнем среди молодого поколения, тем быстрее удастся избежать печальных последствий.Вид розробки: Мультимедійна презентація0
Тематика: Тютюн, Серцево-судинні захворювання, Алкоголь, Здоров'я, Хронічні обструктивні захворювання легень, НаркотикиВпровадження курсу "Захисти себе від ВІЛ"
Презентація демонструє значення і результативність впровадження факультативного курсу для молоді в Олешнянському НВК. Його важливе місце в навчальному процесі.
0Вправа для очей
Вправа дає можливість зняти зорову втому, має профілактичний ефект на зоровий аналізатор.
0Вплив на життєдіяльність небезпечних геологічних процесів. Землетрус
Презентація та інтелектуальна карта.
0Вплив на життєдіяльність генно-модифікованих продуктів харчування
Красиві, глянцеві, великі, позбавлені будь-яких дефектів помідори, перці, полуниця та інші овочі і фрукти із великою ймовірністю можуть бути генетично модифікованими. У процесі дозрівання овочі та фрукти виділяють газ етилен, що прискорює їх в'янення. Геномодифіковані продукти містять ген, стійкий до етилену, що дозволяє плодам довго не псуватись та зберігати товарний вигляд.
0