Актуальные темы: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Полезные ссылки
Поиск среди 3715 разработок
Мультимедийная презентация
Дитина вдома.Побутові небезпеки.
Урок познайомить учнів із правилами небезпечної поведінки вдома; спонукає учнів до виконання правил поведінки вдома.
0Гигиена полости рта
рекомендации о правильном уходе за полостью рта.
2Гендерні аспекти епідемії ВІЛ/СНІДу
Презентація про прийняті у суспільстві гендерні стереотипи та їхній вплив на стосунки.
0Всё, что вы хотели узнать...
презентация для подростков о половых отношениях.
3Вредные привычки
Презентация о вреде курения, алкоголизма и наркотических веществ.Вид разработки: Мультимедийная презентация2
Тематика: Сердечно-сосудистые заболевания, Онкологические заболевания, Алкоголь, Табак, НаркотикиВредные привычки
Проблема вредных привычек является наиболее актуальной в наше время, и борьба с ними - это задача не только государства в целом, но и каждого отдельного гражданина. Необходимая профилактика вредных привычек и чем раньше мы ее начнем среди молодого поколения, тем быстрее удастся избежать печальных последствий.Вид разработки: Мультимедийная презентация0
Тематика: Табак, Сердечно-сосудистые заболевания, Алкоголь, Здоровье, Хронические обструктивные заболевания легких, НаркотикиВпровадження курсу "Захисти себе від ВІЛ"
Презентація демонструє значення і результативність впровадження факультативного курсу для молоді в Олешнянському НВК. Його важливе місце в навчальному процесі.
0Вправа для очей
Вправа дає можливість зняти зорову втому, має профілактичний ефект на зоровий аналізатор.
0Вплив на життєдіяльність небезпечних геологічних процесів. Землетрус
Презентація та інтелектуальна карта.
0Вплив на життєдіяльність генно-модифікованих продуктів харчування
Красиві, глянцеві, великі, позбавлені будь-яких дефектів помідори, перці, полуниця та інші овочі і фрукти із великою ймовірністю можуть бути генетично модифікованими. У процесі дозрівання овочі та фрукти виділяють газ етилен, що прискорює їх в'янення. Геномодифіковані продукти містять ген, стійкий до етилену, що дозволяє плодам довго не псуватись та зберігати товарний вигляд.
0