Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Фізичне здоров'я
Всесвітній день здоров'я 2015: «Безпека харчових продуктів»
Проблема навіть не у кількості, а в якості продуктів харчування 7 квітня 1948 року була заснована Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), її призначення – займатись усіма питаннями, пов'язаними зі здоров'ям людства. Починаючи з 1950 року, 7 квітня стали відзначати як – Всесвітній день здоров'я. Кожного року це свято присвячене певній темі. Тема Всесвітнього дня здоров'я у 2015 році – «Безпека харчових продуктів», а проходитиме він під гаслом "Від ферми до тарілки – зробити продукти харчування безпечними!». У ВООЗ підрахували: через неякісні продукти харчування у світі щороку помирає 2 млн. людей. Всюдисущі бактерії, віруси і паразити, хімічні і радіоактивні речовини, які потрапляють у наш організм з їжею, можуть спровокувати понад 200 захворювань — від діареї до раку! Більшості українців якісні та корисні продукти харчування — не по кишені. За статистикою, середньостатистична...
0Що стається із сендвічем в шлунку
Чізбургер помістили в соляну кислоту - основний компонент шлункового соку, завдяки якому відбувається травлення.
0Конференція з питань профілактики неінфекційних захворювань в Україні
30-31 березня у Києві за підтримки МОЗ України, НАМН України, МОН України, Швейцарського агентства з питань розвитку та співробітництва, Європейського регіонального бюро ВООЗ, Бюро ВООЗ в Україні пройшла наукова конференція з міжнародною участю «Запровадження Національного плану дій щодо неінфекційних захворювань відповідно до стратегії «Здоров’я – 2020: Європейська політика здоров’я і благополуччя», в ході якої було презентовано Національний план дій з імплементації та реалізації програми Європейського Союзу «Європейська стратегія здоров’я - 2020» щодо неінфекційних захворювань на період до 2020 року. Учасники конференції обговорили основні стратегічні напрями профілактики і контролю неінфекційних захворювань (НІЗ) та фактори ризику їх поширення, зокрема - питання профілактики НІЗ та зміцнення здоров’я у школах, моніторингу та інформації в боротьбі з НІЗ, міжсекторального підходу та ролі неурядових організацій для...Тематика: Харчування, Алкоголь, Надлишкова вага , Недостатня рухова активність, Серцево-судинні захворювання, Тютюн0Региональное экспертное совещание по профилактике насилия в школе
10-11 февраля 2015 года В Минске (Беларусь) состоялось региональное экспертное совещание по профилактике насилия в школе, организатором которого выступило Региональное бюро ЮНЕСКО в Москве по Азербайджану, Армении, Беларуси, Республике Молдова и Российской Федерации, Бюро ЮНЕСКО в Алматы совместно с Представительством ЮНИСЕФ в Беларуси. В рамках совещания делегации от государств, в состав которых вошли представители министерств образования, ведущие специалисты в области воспитания, противодействия насилию в школьной среде и профилактического образования в области здоровья, обсудили ситуацию с насилием в школах и мерах, комплексный подход к защите детей от насилия, а также ознакомились с международным опытом в сфере защиты детей и профилактики насилия в школе. Также рассмотрено региональное руководство по профилактике, выявлению и реагированию на случаи насилия в школе и перспективы разработки и внедрения национальных пособий по профилактике, выявлению и реагированию на случаи...Тематика: Режим дня110 советов для бегунов
Движение - жизнь. Но заниматься нужно правильно, вне зависимости от того, профессионально или нет, человек занимается спортом.Тематика: Рух та загартування1Відпочинок школяра. Ознаки перевтоми. Умови здорового сну. Влив телебачення і комп'ютера на здоров'я. Розробка пам'ятки щодо перегляду телепередач, користування комп'ютером.
ознайомити школярів із значенням відпочинку для гармонійного розвитку людини; навести приклади життєвих ситуацій, що призводять до перевтоми, ознайомити учнів з її причинами, пояснити вплив перевтоми на їх здоров'я, зв'язок виникнення захворювань від перевтоми, вказати на те, як попередити перевтому; ознайомити учнів з впливом телебачення і комп'ютера на їхнє здоров'я.
0ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ. ПРАКТИЧНА РОБОТА. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ЇХНІМ МАРКУВАННЯМ (УРОК 9)
ознайомлювати учнів із причинами харчових отруєнь; збагачувати знання про основні правила харчування; розвивати вміння та навички само- і взаємодопомоги при харчових отруєннях; виховувати бережливе ставлення до свого здоров'я.
0Стрижка вівці
Для уроку на тему "Гігієна одягу та взуття"
0Барашек Шон
Для уроку в молодших класах на тему "Гігієна одягу та взуття"
0Про дівчинку Марійку та бабусю Гігієну
казка.
0