Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Харчування
Кожна 5 смерть у світі пов’язана із поганим харчуванням – дослідження
Більше 1,6 мільйона людей у бідних країнах померли протягом 2016 року від діареї, спричиненої забрудненою водою та споживанням неякісної їжі, у той час як 2,4 мільйони людей потерпали від легеневих інфекцій, яких можна було уникнути. Ще 2 мільйони матерів новонароджених загинули через ускладнення під час пологів, чому теж можна було запобігти, повідомляє Українська правда з посиланням на AFP. За даними експертів медичного журналу The Lancet, СНІД та туберкульоз забрали по одному мільйону життів, а малярія – понад 700 тисяч. Гепатит став причиною 1,34 мільйона смертей у 2016 році, що на 22% більше, ніж у 2000-му, звітує ВООЗ. Приблизно 55 мільйонів людей померли у 2016 році, у той час як народилося усього 129 мільйонів. Таким чином, утворилася 74-мільйонна прірва між зростанням смертності та зменшенням рівня народжуваності. Майже третина смертей у 2016-му була спричинена...
0Вплив на життєдіяльність генно-модифікованих продуктів харчування
Красиві, глянцеві, великі, позбавлені будь-яких дефектів помідори, перці, полуниця та інші овочі і фрукти із великою ймовірністю можуть бути генетично модифікованими. У процесі дозрівання овочі та фрукти виділяють газ етилен, що прискорює їх в'янення. Геномодифіковані продукти містять ген, стійкий до етилену, що дозволяє плодам довго не псуватись та зберігати товарний вигляд.
0Виховна година «Здоровим бути модно»
Ознайомити учнів із поняттями «вітаміни» та «мікроелементи», їх види та роль у житті людини; формувати у дітей інтерес до вітамінних продуктів та прагнення до збереження власного здоров’я.Тематика: Харчування2Соки, води....
Чи варто вживати газовані напої, соки. Чим це може обернутися?Вид розробки: Відеоматеріали3
Тематика: Харчування, Надлишкова вага , Нездорова дієта, Онкологічні захворювання, Серцево-судинні захворювання, Цукровий діабетЩо смачніше: користь чи шкода?
У наш час, коли швидке бездумне харчування лише задля задоволення почуття голоду стало нормою, нам слід ретельніше слідкувати за своїм здоров’ям та їсти свідомо, використовуючи високоякісні корисні продукти. Коли ми почнемо думати про те, що ми їмо, ми зможемо не лише залишатися здоровими та підтягнутими, але також набудемо корисні знання та візьмемо від життя найкраще.
0О здоровом питании: просто и доступно
максимум информации о здоровом питании для младших школьников
2Як функціонує печінка?
У вас всередині є фабрика масою приблизно 1,4 кілограма, яка працює 24 години на добу. Це ваша печінка: найважчий орган у вашому тілі, який одночасно виконує роль складу, виробничого вузла і фабрики з переробки. Емма Брайс коротко розповідає про те, як функціонує печінка.
0Урок в 3 класі "Харчування і здоров'я"
Урок в 3 класі "Харчування і здоров'я"
1Здоровое питание
От питания зависят: стабильная работа всего организма, полноценное усваивание всех полезных веществ и элементов, быстрое и правильное протекание процессов обмена в системе пищеварения, крепкое здоровье и хороший иммунитет.
4Вредные для здоровья продукты питания
И снова список продуктов от которых стоит отказаться.
3