Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Харчування
Приоритет — здоровье: здоровый обед
Как правильно обедать? Нужны ли первые блюда?
1Приоритет — здоровье: здоровый завтрак
Как правильно завтракать? Нужен ли завтрак вообще?
1Приоритет — здоровье: здоровый ужин
Что такое здоровый ужин? Можно ли есть на ночь?
0Профілактика йододефіциту – вірний шлях до збереження здоров’я
Дати учням поняття про вітаміни та мікроелементи, їх роль в житті людини; викликати інтерес до здорової їжі; сприяти усвідомленню важливості питань профілактики йододефіцитних захворювань; викликати прагнення до збереження власного здоров’я.
0Презентація "Складові здоров'я"
Презентація до уроку "Основи здоров'я" на тему "Складові здоров‘я. Що впливає на здоров‘я. Складові їжі. Загартовування".
0Что такое ГМО?
о современных методах выращивания сельскохозяйственных культур.
0Кока-Кола – користь чи шкода?
сприяти формуванню переконливих знань у дітей про шкідливість найпоширеніших та найулюбленіших продуктів: Кока-Коли, чіпсів, сухариків, морозива.Тематика: Харчування, Надлишкова вага , Нездорова дієта, Серцево-судинні захворювання, Цукровий діабет2"Сюрпризы" в продуктах питания
Мы знаем, что в продукты питания добавляют множество консервантов и других пищевых добавок. В этой статье описаны некоторые "неаппетитные" вещества, которые мы употребляем. Можно использовать, как дополнение к урокам на тему питания.
07 способов улучшить обмен веществ
Людей, которые могут есть все, что захотят, когда захотят, и при этом не поправляются - на самом деле мало. У большинства людей обмен веществ не совершенен. Но, чтобы съеденные за день калории быстрее сжигались, нужно немножко помочь своему организму.
1ВІТАМІНИ ТА МІКРОЕЛЕМЕНТИ, ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ'Я. ВИБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ НАТУРАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ. НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ СМАЖЕНИХ СТРАВ (УРОК 8)
розширювати знання учнів про їжу як джерело енергії і росту; ознайомлювати з поживними речовинами та продуктами, у яких вони містяться; вчити дітей вибирати корисні продукти харчування; розвивати увагу, мислення, вміння робити висновки, працювати у групах; сприяти вихованню культури харчування.
0