Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Харчування
Більше здорової їжі - новий тренд у 2016
Спеціалісти стверджують, що люди будуть віддавати перевагу морській їжі та стравам із перевіреного м’яса.
0В гостях у Сонечка на галявині Здоров'я
Бесіда з елементами гри для учнів 2-3 класів при вивченні тем пов'язаних зі здоровим способом життя (режим дня, чистота та гігієна, правильне харчування і т.д.).
1Валеологічні національні культури харчування населення України: традиції та новації
ознайомити учнів з різноманітністю культурних традицій України, розвивати патріотизм і національну самосвідомість, повагу до духовних цінностей українського народу. Показати зв'язок між культурними традиціями і формуванням здоров'я української нації; сприяти розвитку полікультурної, комунікативної, соціальної, інформаційної, здоров'язберігаючої компетентностей, а також самоосвіти та саморозвитку; продуктивної творчої діяльності.
2Витамин D может помочь стать сильнее
Дни постепенно становятся короче, нравится вам это, или нет. Отсутствие солнечных лучей может значить для многих людей возникновение дефицита витамина D, что наверняка вызовет целый ряд проблем со здоровьем. Но внести в свой рацион богатые этим витамином продукты стоит практически каждому человеку: ученые выяснили, что именно витамин D может превратить вас в самого настоящего супермена. Что это такое На самом деле, витамин D не похож на все остальные витамины. Медики склонны считать его скорее стероидным гормоном, поскольку он синтезируется и перерабатывается организмом так же, как и половые гормоны. К тому же, витамин D — это целая группа веществ: холекальциферол, который синтезируется на коже только под воздействием солнечных лучей и эргокальциферол, получить который можно из пищи. Предварительные исследования На этой неделе были опубликованы итоговые данные исследования американских ученых. Они доказали, что повышенная доза витамина D может не...Вид розробки: Публікації0
Тематика: Харчування, Нездорова дієта, Онкологічні захворювання, Серцево-судинні захворюванняВиховна година «Здоровим бути модно»
Ознайомити учнів із поняттями «вітаміни» та «мікроелементи», їх види та роль у житті людини; формувати у дітей інтерес до вітамінних продуктів та прагнення до збереження власного здоров’я.Тематика: Харчування2ВІТАМІНИ ТА МІКРОЕЛЕМЕНТИ, ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ'Я. ВИБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ НАТУРАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ. НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ СМАЖЕНИХ СТРАВ (УРОК 8)
розширювати знання учнів про їжу як джерело енергії і росту; ознайомлювати з поживними речовинами та продуктами, у яких вони містяться; вчити дітей вибирати корисні продукти харчування; розвивати увагу, мислення, вміння робити висновки, працювати у групах; сприяти вихованню культури харчування.
0Вплив на життєдіяльність генно-модифікованих продуктів харчування
Красиві, глянцеві, великі, позбавлені будь-яких дефектів помідори, перці, полуниця та інші овочі і фрукти із великою ймовірністю можуть бути генетично модифікованими. У процесі дозрівання овочі та фрукти виділяють газ етилен, що прискорює їх в'янення. Геномодифіковані продукти містять ген, стійкий до етилену, що дозволяє плодам довго не псуватись та зберігати товарний вигляд.
0Врачи назвали топ-7 полезных продуктов, которые мы едим неправильно
Эти популярные полезные продукты присутствуют в рационе каждого человека, и почти каждый из нас готовит их неправильно! А значит, мы не получаем достаточного количества ценных веществ из привычных продуктов, которые включаем в здоровое меню. Начни питаться правильно! Есть много факторов, влияющих на сохранение полезных составляющих в продуктах питания: подготовка и приготовление — самые важные. Естественно, выбирать нужно тщательно, хранить по правилам. Но если в итоге ты свой экологически чистый картофель зажаришь, а не запечешь, то пользы не будет. Теперь готовим по-новому, едим по-новому и получаем гораздо больше здоровья! 1. Морковь Оказывается, морковь, которую мы с удовольствием нарезаем в суп, будет гораздо полезнее, если сварить ее целиком. Приготовленная таким образом морковь сохраняет каротиноиды и позволяет им легче усвоиться. 2. Чай Как это ни печально, традиционный английский чай с молоком лишает черный чай всей той пользы, который он может...
0Вредные для здоровья продукты питания
И снова список продуктов от которых стоит отказаться.
3Всесвітній день здоров'я 2015: «Безпека харчових продуктів»
Проблема навіть не у кількості, а в якості продуктів харчування 7 квітня 1948 року була заснована Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), її призначення – займатись усіма питаннями, пов'язаними зі здоров'ям людства. Починаючи з 1950 року, 7 квітня стали відзначати як – Всесвітній день здоров'я. Кожного року це свято присвячене певній темі. Тема Всесвітнього дня здоров'я у 2015 році – «Безпека харчових продуктів», а проходитиме він під гаслом "Від ферми до тарілки – зробити продукти харчування безпечними!». У ВООЗ підрахували: через неякісні продукти харчування у світі щороку помирає 2 млн. людей. Всюдисущі бактерії, віруси і паразити, хімічні і радіоактивні речовини, які потрапляють у наш організм з їжею, можуть спровокувати понад 200 захворювань — від діареї до раку! Більшості українців якісні та корисні продукти харчування — не по кишені. За статистикою, середньостатистична...
0