Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Харчування
Корисні підказки. Імунітет
Що таке імунітет, як його укріпляти.Вид розробки: Відеоматеріали0
Тематика: Управління стресом, Харчування, Рух та загартування, Режим дняВсесвітній день здоров'я 2015: «Безпека харчових продуктів»
Проблема навіть не у кількості, а в якості продуктів харчування 7 квітня 1948 року була заснована Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), її призначення – займатись усіма питаннями, пов'язаними зі здоров'ям людства. Починаючи з 1950 року, 7 квітня стали відзначати як – Всесвітній день здоров'я. Кожного року це свято присвячене певній темі. Тема Всесвітнього дня здоров'я у 2015 році – «Безпека харчових продуктів», а проходитиме він під гаслом "Від ферми до тарілки – зробити продукти харчування безпечними!». У ВООЗ підрахували: через неякісні продукти харчування у світі щороку помирає 2 млн. людей. Всюдисущі бактерії, віруси і паразити, хімічні і радіоактивні речовини, які потрапляють у наш організм з їжею, можуть спровокувати понад 200 захворювань — від діареї до раку! Більшості українців якісні та корисні продукти харчування — не по кишені. За статистикою, середньостатистична...
0Що стається із сендвічем в шлунку
Чізбургер помістили в соляну кислоту - основний компонент шлункового соку, завдяки якому відбувається травлення.
0Конференція з питань профілактики неінфекційних захворювань в Україні
30-31 березня у Києві за підтримки МОЗ України, НАМН України, МОН України, Швейцарського агентства з питань розвитку та співробітництва, Європейського регіонального бюро ВООЗ, Бюро ВООЗ в Україні пройшла наукова конференція з міжнародною участю «Запровадження Національного плану дій щодо неінфекційних захворювань відповідно до стратегії «Здоров’я – 2020: Європейська політика здоров’я і благополуччя», в ході якої було презентовано Національний план дій з імплементації та реалізації програми Європейського Союзу «Європейська стратегія здоров’я - 2020» щодо неінфекційних захворювань на період до 2020 року. Учасники конференції обговорили основні стратегічні напрями профілактики і контролю неінфекційних захворювань (НІЗ) та фактори ризику їх поширення, зокрема - питання профілактики НІЗ та зміцнення здоров’я у школах, моніторингу та інформації в боротьбі з НІЗ, міжсекторального підходу та ролі неурядових організацій для...Тематика: Харчування, Алкоголь, Надлишкова вага , Недостатня рухова активність, Серцево-судинні захворювання, Тютюн0ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ. ПРАКТИЧНА РОБОТА. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ЇХНІМ МАРКУВАННЯМ (УРОК 9)
ознайомлювати учнів із причинами харчових отруєнь; збагачувати знання про основні правила харчування; розвивати вміння та навички само- і взаємодопомоги при харчових отруєннях; виховувати бережливе ставлення до свого здоров'я.
0Їжте на здоров'я
"Їжте на здоров'я. Вибір корисних для здоров'я продуктів" 2 клас
0Здоров'я в сім'ї
Виховний захід розроблений для учнів 1 класів, в якому містяться цікаві вірші, ігри та завдання. Його можна легко підкорегувати для учнів 2-4 класів.
0ОЗДОРОВЧІ СИСТЕМИ
Ознайомлення з поняттям і елементами оздоровчих систем, системами харчування і складовими фізичної форми. На цей тренінг можна запросити батьків, які можуть долучитися до презентації національних оздоровчих систем і страв національної кухні.
1