Актуальні теми: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3715 розробок
Фізичне здоров'я
КРАСА І ЗДОРОВ’Я
Формування цілісного уявлення про красу як гармонію фізичного, психологічного та соціального благополуччя людини.
0ОЗДОРОВЧІ СИСТЕМИ
Ознайомлення з поняттям і елементами оздоровчих систем, системами харчування і складовими фізичної форми. На цей тренінг можна запросити батьків, які можуть долучитися до презентації національних оздоровчих систем і страв національної кухні.
1БЕЗПЕКА ХАРЧУВАННЯ
Визначення негативного впливу незбалансованого харчування на здоров’я. Тренінг уміння надавати невідкладну допомогу при харчових отруєннях.Вид розробки: Тренінги, Плани уроків0
Тематика: Серцево-судинні захворювання, Надлишкова вага , Перша допомога, ХарчуванняКОСМЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ПІДЛІТКІВ
Мета - ознайомлення з особливостями функціонування шкіри у підлітковому віці, відпрацювання навичок догляду за шкірою і волоссям.
0ШКІРА І ЗДОРОВ’Я
Мета - ознайомлення з функцією та будовою шкіри і головними чинниками, що впливають на її здоров’я, розвиток навичок здорового способу життя.
0ОСОБИСТА ГІГІЄНА
Допомогти учням систематизувати знання правил особистої гігієни і розвивати відповідні практичні навички: догляду за руками, тілом, ротовою порожниною.
0ПРОБЛЕМИ, СПРИЧИНЕНІ НЕПРАВИЛЬНИМ ХАРЧУВАННЯМ
Дослідити проблеми, які можуть виникнути через неправильне харчування. Вчити учнів запобігати харчовим отруєнням та відпрацьовувати вміння розпізнавати симптоми харчових отруєнь і надавати невідкладну допомогу.Вид розробки: Тренінги, Плани уроків0
Тематика: Надлишкова вага , Серцево-судинні захворювання, ХарчуванняХАРЧОВИЙ РАЦІОН
Розкрити чинники, які впливають на формування харчових звичок, ознайомити з принципами раціонального харчування, відпрацьовувати уміння складати збалансований раціон.
0ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ І ЗДОРОВ’Я
Ознайомити учнів з основними поживними речовинами, навчити відрізняти корисну їжу від тієї, що може зашкодити здоров’ю.
0ХОЧЕШ ДОБРЕ ВЧИТИСЬ – ЗАГАРТОВУЙСЯ!
Мета тренінгу ознайомити учнів з принципами і методами загартовування. Застерегти від ризикованої поведінки в басейні та на льоду.
0