Актуальные темы: Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Полезные ссылки
Поиск среди 3715 разработок
Питание
Лучшие продукты для ума
Список продуктов для стимуляции работы головного мозга.Тематика: Питание4Сахар и здоровье
Горькая правда о сахаре и его влиянии на наше здоровье.
2Факты о МакДональдз
Особенности маркетинга.
5Продукты для здоровья и долголетия
Список полезных продуктов питания и их свойств.Тематика: Питание1Харчування підлітків
Сформувати поняття про збалансоване харчування, про режим харчування, про користь та шкідливість деяких продуктів, їх термін зберігання. Сформувати поняття про долікарську допомогу. Мотивувати школярів до збалансованого харчування.
6Валеологічні національні культури харчування населення України: традиції та новації
ознайомити учнів з різноманітністю культурних традицій України, розвивати патріотизм і національну самосвідомість, повагу до духовних цінностей українського народу. Показати зв'язок між культурними традиціями і формуванням здоров'я української нації; сприяти розвитку полікультурної, комунікативної, соціальної, інформаційної, здоров'язберігаючої компетентностей, а також самоосвіти та саморозвитку; продуктивної творчої діяльності.
210 полезных сладостей
Новогодние праздники — это не только длинные каникулы, снег, мандарины, елка и хлопушки. Это еще и горы шоколада, конфет и вообще всевозможных сладостей. Серьезный удар по силе воли и фигуре, а еще — бесконтрольное поедание вкусностей детьми.Тематика: Питание2Эксперимент
Мужчина пьёт по 10 банок колы в день, чтобы доказать её вред...
0ВІТАМІНИ ТА МІКРОЕЛЕМЕНТИ, ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ'Я. ВИБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ НАТУРАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ. НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ СМАЖЕНИХ СТРАВ (УРОК 8)
розширювати знання учнів про їжу як джерело енергії і росту; ознайомлювати з поживними речовинами та продуктами, у яких вони містяться; вчити дітей вибирати корисні продукти харчування; розвивати увагу, мислення, вміння робити висновки, працювати у групах; сприяти вихованню культури харчування.
0ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ. ПРАКТИЧНА РОБОТА. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ЇХНІМ МАРКУВАННЯМ (УРОК 9)
ознайомлювати учнів із причинами харчових отруєнь; збагачувати знання про основні правила харчування; розвивати вміння та навички само- і взаємодопомоги при харчових отруєннях; виховувати бережливе ставлення до свого здоров'я.
0