Актуальні теми: Електронні версії підручників ЗБД
|
Навчально-методичне забезпечення інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут»
|
Як поводитися під час обстрілів?
|
Інтерактивний зошит ЯДС
|
До уваги вчителів 5 класів
|
Тренінг для роботи з обдарованими дітьми
|
Вікові особливості розвитку дитячої пам'яті
|
Дисципліна в класі: 5 порад учителю
|
7 НАЙОРИГІНАЛЬНІШИХ ТРЕНІНГОВИХ ВПРАВ НА ЗГУРТОВАНІСТЬ
Корисні посилання
Пошук серед 3718 розробок
Харчування

Лучшие продукты для ума
Список продуктов для стимуляции работы головного мозга.Тематика: Харчування4
Сахар и здоровье
Горькая правда о сахаре и его влиянии на наше здоровье.
2
Факты о МакДональдз
Особенности маркетинга.
5
Продукты для здоровья и долголетия
Список полезных продуктов питания и их свойств.Тематика: Харчування1
Харчування підлітків
Сформувати поняття про збалансоване харчування, про режим харчування, про користь та шкідливість деяких продуктів, їх термін зберігання. Сформувати поняття про долікарську допомогу. Мотивувати школярів до збалансованого харчування.
6
Валеологічні національні культури харчування населення України: традиції та новації
ознайомити учнів з різноманітністю культурних традицій України, розвивати патріотизм і національну самосвідомість, повагу до духовних цінностей українського народу. Показати зв'язок між культурними традиціями і формуванням здоров'я української нації; сприяти розвитку полікультурної, комунікативної, соціальної, інформаційної, здоров'язберігаючої компетентностей, а також самоосвіти та саморозвитку; продуктивної творчої діяльності.
2
10 полезных сладостей
Новогодние праздники — это не только длинные каникулы, снег, мандарины, елка и хлопушки. Это еще и горы шоколада, конфет и вообще всевозможных сладостей. Серьезный удар по силе воли и фигуре, а еще — бесконтрольное поедание вкусностей детьми.Тематика: Харчування2
Эксперимент
Мужчина пьёт по 10 банок колы в день, чтобы доказать её вред...
0
ВІТАМІНИ ТА МІКРОЕЛЕМЕНТИ, ЇХ ВПЛИВ НА ЗДОРОВ'Я. ВИБІР ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ НАТУРАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ. НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ СМАЖЕНИХ СТРАВ (УРОК 8)
розширювати знання учнів про їжу як джерело енергії і росту; ознайомлювати з поживними речовинами та продуктами, у яких вони містяться; вчити дітей вибирати корисні продукти харчування; розвивати увагу, мислення, вміння робити висновки, працювати у групах; сприяти вихованню культури харчування.
0
ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ. ПЕРША ДОПОМОГА ПРИ ХАРЧОВИХ ОТРУЄННЯХ. ПРАКТИЧНА РОБОТА. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНУ ПРИДАТНОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА ЇХНІМ МАРКУВАННЯМ (УРОК 9)
ознайомлювати учнів із причинами харчових отруєнь; збагачувати знання про основні правила харчування; розвивати вміння та навички само- і взаємодопомоги при харчових отруєннях; виховувати бережливе ставлення до свого здоров'я.
0




Датою



